Forum ini masih dalam pembinaan :D harap maaf. Sila datang lagi ye


    Peraturan yang patut dipatuhi selalu

    Share
    avatar
    e p i x___
    Admin

    Posts : 5
    Join date : 30/03/2009
    Age : 27
    Location : | Kuala Lumpur | Shah ALAM |

    Peraturan yang patut dipatuhi selalu

    Post  e p i x___ on Mon Mar 30, 2009 11:58 am

    Salam kepada semua Member epixy forum,

    Pastinya semua sudah sedia maklum bahawa, setiap forum mesti ada peraturan kan?

    Peraturan kat forum ni tak la straight sangat , dan yang pasti korang boleh punya lah patuhi peraturan-peraturan yang tertera kat bawah ni.


    • Tak Boleh Spamming

    • Tak Boleh Mencarut

    • Tak Boleh Caci Maki sesama member

    • Tak boleh meletak Porno

    • Hormati user lain

    • Tidak boleh double posting

    • Tiada copyright dari website lain. Kalau nak gak, nyatakan crdt

    • Jangan letak gambar yang terlalu besar

    • Tak boleh menyentuh hal peribadi orang lain

    • [strike]Hanya untuk remaja



    Yang penting sapa tak patuh akan dikenakan warn dan seterusnya akan di BANNED
    afro

      Current date/time is Tue Dec 12, 2017 4:51 am